23948sdkhjf

Statsministeren afviser nye afgifter

Helle Thorning-Schmidt brugte sin tale ved Folketingets åbning tirsdag på at forsværge forhøjede afgifter samt at love støtte til landets mindre virksomheder.
Danske virksomheder behøver ikke at frygte for nye afgifter, så længe Helle Thorning-Schmidt (S) står i spidsen for regeringen.

Det var et af statsministerens budskaber under talen ved Folketingets åbning tirsdag.

- Skatter betaler vores velfærd. Men de kan også være en omkostning for virksomhederne. Der skal naturligvis være plads til fornuftige omlægninger af skatter og afgifter. Men regeringen har ingen planer om nye generelle forhøjelser af afgifter, erhvervsskatter eller indkomstskatter. Regeringen har også sat det mål, at vi vil øge handel med og investeringer fra de nye vækstlande. Vores virksomheder skal have de bedste vilkår for at klare sig i en verden, der rykker tættere og tættere på, fastslog Helle Thorning-Schmidt.

Hjælp til mindre virksomheder
Statsministeren benyttede samtidig lejligheden til at fremhæve regeringens afskaffelse af både multimedie- og iværksætterskatten, som blev indført af den forrige regering.

Endelig slog statsministeren fast, at regeringen er klar med hjælp til de mange små virksomheder, som fik ros for at skabe mange arbejdspladser.

- Derfor giver vi nu mulighed for nye lån til netop de mindre virksomheder – nye lån, som kan nå op på omkring 12 milliarder kroner. Så de kan købe nye anlæg og maskiner. Så de kan skabe endnu flere job, lød det fra Helle Thorning-Schmidt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094